Pakettipiste valitsi Kaltiot Smart Tracker -palvelun

Asiakastarinat, Logistiikka, Olosuhdeseuranta

Pakettipiste on valinnut pakettiautojensa olosuhdeseurantaan Kaltiot Smart Tracker -palvelun. Palvelun avulla Pakettipiste on pystynyt seuraamaan tavaratilan lämpötilaa ja muita suureita reaaliaikaisesti. Näin he voivat varmistaa että paketit kuljetetaan oikeissa olosuhteissa, kertoo Pakettipisteen logistiikkajohtaja Juha Tiittanen.

Pakettipiste on omien sanojensa mukaan Suomen nopein kuljetusliike. Suurin osa heidän lähetyksistään on aikataulukriittisiä lähetyksiä, joiden on tärkeää olla perillä täsmällisesti sovittuna aikana. Pakettipisteelle on siis erittäin tärkeä varmistaa luotettavia, sujuvasti toimivia sisäisiä prosesseja, jotta he voivat pitää lupauksensa nopeasta toimituksesta.

Pakettipiste Valitsi Kaltiot Smart Tracker Pakettiautojensa Olosuhdeseurantaan

”Kaiken kaikkiaan Kaltiot Smart Tracker on ollut erinomainen valinta Pakettipisteen kalustoseurannan tarpeisiin, ja sen avulla olemme pystyneet parantamaan kuljetusprosessimme laatua ja tehokkuutta”, Tiittanen sanoo.

Kaltiot Smart Tracker on pilvipohjainen palvelu, joka mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan ja datan keräämisen monenlaisten internettiin yhdistettyjen sensoreiden avulla. Palvelu tarjoaa monipuolisia raportointimahdollisuuksia, joiden avulla yritykset voivat tarkastella ja analysoida tietoja haluamallaan tavalla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää hinnoittelusta, ratkaisuistamme tai miten päästä alkuun? Kysy tiimiltämme!

Mira Helakari

Mira Helakari

Myynti

Jyrki Polet

Jyrki Polet

Myynti

jyrki.polet@kaltiot.com
+358 405 467 010

Ville Heikkilä

Ville Heikkilä

VP, Myynti

Ota yhteyttä

Mistä tarvitset dataa?

11 + 11 =

Lue myös