Microsoftin Push-ilmoituspalvelun tarjoaminen

Microsoft valitsi Kaltiotin matkapuhelimiensa kaksisuuntaisen suojatun push-ilmoituspalvelun (NNA) palveluntarjoajaksi, kun osa Nokian matkapuhelinten liiketoiminnasta myytiin Microsoftille. NNA-ilmoituspalvelu käytettiin useissa mobiilialustoissa.

Kaltiotin jäsenet kehittivät NNA:n alunperin Nokialle. Sekä Nokialla että Microsoftilla oli tiukat vaatimukset liittyen tietoturvaan ja käyttäjäkokemukseen. NNA:n oli toimittava maissa, joissa oli heikot matkapuhelinverkot. Samaan aikaan käyttäjäkokemuksen oli täytettävä vaaditut kriteerit niin alemman kuin korkeamman hintaluokan laitteissa. Meidän oli myös pystyttävä ylläpitämään ja hallitsemaan kaikkia käyttäjän ja palveluntarjoajan, kuten sosiaalisen median tai uutispalvelujen, välisiä tapahtumia. NNA:n oli myös tarjottava turvallinen kaksisuuntainen viestintä.

Ilmoituspalvelulla oli kymmeniä miljoonia aktiivisia käyttäjiä, ja ratkaisu mahdollisti monien eri palveluntarjoajien ja ohjelmistokehittäjien asiakaskokemuksen parantamisen. Palvelua on käytetty sosiaalisen median viestintään, uutisten suodattamiseen, asiakaspalveluilmoituksiin ja turvallisuushälytyksiin kaikkialla maailmassa.

Siirsimme tähän kriittiseen palveluun yli 30 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien miljardeja kuukausittaisia viestejä, alkuperäisestä fyysisestä datakeskuksesta Kaltiot Smart IOT -alustalle, joka toimi Microsoft Azure -pilvipalvelussa ilman huoltokatkoksia.

Kaltiotin ylläpitämä NNA-palvelu tarjosi Microsoftin miljoonille käyttäjille maailmanlaajuisesti luotettavaa palvelua vuosien ajan. Microsoft lopetti lopulta mobiilialustan käytön, ja me lopetimme palvelun, kun viimeiset käyttäjät siirtyivät muille matkapuhelinalustoille.

Sama NNA:n perustana oleva rakenne antaa meille mahdollisuuden käsitellä käytännössä mitä tahansa määrää IOT-laitteita erittäin skaalautuvalla IOT-alustallamme, asiakkaan kokoluokasta riippumatta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää hinnoittelusta, ratkaisuistamme tai miten päästä alkuun? Kysy tiimiltämme!

Liittyvät postaukset

Ideasta palveluksi – kustannustehokkaasti

Ideasta palveluksi – kustannustehokkaasti

Tiesitkö, että me Kaltioilla voimme auttaa yrityksiä paikannuspalveluiden lisäksi IoT-kehityksessä? Valmiin teknologiamme avulla pystymme toteuttamaan ketterästi erilaisia palvelun kehitysprojekteja. Ratkaisemme asiakkaan ongelman innovatiivisesti ja...

lue lisää