Tarkista [maalaus]olosuhteet

etukäteen

Tarkista [laatoitus]olosuhteet

etukäteen

Tarkista [asennus]olosuhteet

etukäteen

Urakoitsijoiden yleinen haaste: kohteen lämpötilaa ja kosteutta ei tiedetä etukäteen

Onko tämä tilanne tuttu? Maalausfirmassa työskentelee neljä työntekijää, ja kymmenen kohdetta on varattu maalattavaksi tulevien viikkojen aikana. Kohteet sijaitsevat eri puolilla kaupunkia, ja maalitkin ovat tietysti joka kohteelle erilaiset. Nyt on maanantai aamu. Missä järjestyksessä maalaukset kannattaisi suorittaa?

  • Meritullin työmaan seinät on tasoitettu viime perjantaina. Joko siellä voi maalata?
  • Yöllä oli sadekuuroja. Osuivatko ne Kivikkokankaan kaupunginosaan? Entäs Rajakylään? Miten voin saada sen selville ilman, että tarvitsee ajaa paikan päälle katsomaan?
  • Päivälle on ennustettu +25 astetta ja aurinkoa. Muuttuvatko mustat ulkopinnat jo liiankin kuumiksi maalaamiselle?

Tasoitetöissä, laatoituksessa, vesieristämisessä ja muissa urakoissa kohdataan myös samanlaisia kysymyksiä. Esimerkiksi märkätilojen laatoituksissa voi käydä niin, että työmaan olosuhteet ovat olleet koko ajan liian kosteat ja koleat, mistä johtuen viikko sitten tehty vesieristyskerros ei olekaan vielä riittävän kuiva seuraavaa työvaihetta varten.

Yksinkertainen ratkaisu

Kaltiot Smart Trackerilla voit tarkistaa aamulla kotoa tai toimistolta, millaiset olosuhteet vallitsevat missäkin juuri sillä hetkellä. Viimeisten tuntien, vuorokauden tai viikon ajalta kertyneet olosuhdetiedot ovat myös saatavillasi. Näin pystyt helposti tarkistamaan, onko työmaan sisäilma ollut riittävän kuiva, jotta alustat ovat ehtineet kuivua.

Sensoridatasta voit havaita muun muassa kosteuspiikit, jotka viittaavat vesisateisiin. Kuten esimerkkikuvassa alla, edellisten päivien lämpötilamittaukset osoittavat, että klo 13 seinään alkaa paistaa aurinko ja pinta kuumenee liikaa.

Kuvassa näkyy kellonaika, jolloin sensori raportoi ilman lämpötilan ylittävän +20 astetta pidemmäksi aikaa sinä päivänä. Todennäköisesti 3.6. oli pilvistä, kun taas 4.6. iltapäivällä pilvet luultavasti väistyivät.

Kuvassa näkyy lämpötilapiikit kun aurinko osuu siihen kohteeseen

Helppo asentaa

Sensorit ovat helposti asennettavissa mihin tahansa esimerkiksi liimaamalla, teippaamalla, ruuvaamalla tai muilla menetelmillä. Sensorit viedään kohteeseen etukäteen, jotta ne voivat alkaa keräämään olosuhdetietoja saman tien.

Sensorit voi viedä paikalleen esimerkiksi samalla kun käy työmaalla palaverissa tai kartoittamassa kohdetta, tai aiemman työvaiheen suorittamisen lomassa.

Sensorit ovat paristokäyttöisiä, ja niiden paristot kestävät 1–2 vuotta. Raporteista löytyvä akunkeston ennuste kertoo, milloin paristot tulee vaihtaa.

Suureet

Sensorit keräävät tietoa ilman lämpötilasta, kosteudesta ja tarvittaessa muistakin suureista, kuten pienhiukkasten määrästä tai pintalämpötilasta. Tämä data näkyy melkein välittömästi verkkokäyttäjäliittymässä.

Kysy erilaisista sensorivaihtoehdoistamme, niin neuvomme juuri teidän tarpeisiinne sopivan ja edullisen ratkaisun!

Myös erilaisten laitteiden, kuten painepesureiden ja maaliruiskujen, sijaintia on mahdollista seurata. Samalla järjestelmällä voidaan halutessa seurata myös työautojen sijaintia. Ota yhteyttä jo nyt, niin saat pian tarjouksen!

Jatkovuosi

6/sensori /kk
  • Kun jatkat samoilla sensoreilla
  • Uusien sensoreiden lisääminen tilaukseen alkaa ensimmäisen vuoden hinnalla

Minimitilaus 3 sensoria. Ensimmäinen vuosi laskutetaan toimituksen jälkeen.

Mahdolliset säädöt raportointipalveluun erillishinnoin. Hinnat voivat muuttua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää hinnoittelusta, ratkaisuistamme tai miten päästä alkuun? Kysy tiimiltämme!